Skip to main content

Revalidatie & Fitness

Voor Fysiotherapeuten of Sportscholen

Ook in de fitness en revalidatie kan Sportbrein helpen.  Doormiddel van SMARTGOALS kunnnen fysiolotherapeuten zich meer focussen op waarheen te bewegen in plaats van hoe. Dit zorgt voor een betere bewegingsanalyse en stelt je daarbij in staat om de bewegingen om de problemen permanenter op te lossen (Dingenen, 2017). 

Hiernaast kan Sportbrein ook clinics verzorgen in Sportscholen. Doormiddel van SMARTGOALS kunnen speciale brein oefeningen gedaan worden waarbij  je de sporter dwingt om ten alle tijden scherp te zijn. Doordat zo fanatiek bezig zijn  zullen uw sporters nooit stoppen met rennen en zullen zij niet door hebben dat zij werken aan hun (Brein)uithoudingsvermogen.

Return to Sport

Sportbrein kan helpen bij het opbouwen van een oefenprogramma tot en met return to sport...

Voorbeeld

Onderzoeker en Fysiotherapeut Bart Dingenen gebruikt SMARTGOALS bij de revalidatie bij een kruisband blessure. Waarbij de focust ligt op decisionmaking wat een belangrijk onderdeel van het brein. In sportspecifieke situaties zijn  sporters vaak bezig met snel wenden en keren dit aan de hand van visuele imput. Zie hier een video met verschillende 'brein' oefeningen die gebruikt worden in de fitness.  

Klaar voor Performance?

Menu
Contactgegevens
Volg Sporbrein