Skip to main content

Gerichte Brein Training met SMARTGOALS

Sportbrein traint Sporters cognitief in de praktijk!

In twee jaar tijd  jaar heb ik me verdiept in de wereld van het brein en sporten. Zo heb ik ontdekt dat er vele cognitieve trainingmethodes bestaan die specifiek voor sporters bedoeld zijn. Hoe vertaal je dit naar de praktijk? Deze vraag is de basis geweest van Sportbrein Performance. De basis van Sportbrein performance is wetenschappelijk onderzoek dat gedaan is naar cognitie en sport...

Met SMARTGOALS is het mogelijk om het brein op een unieke wijze te prikkelen in sportspecifieke situaties. Hiermee traint Sportbrein, op een specifieke wijze, atleten, waarbij het verbeteren van het brein centraal staat. De basis van Sportbrein performance komt uit de wetenschap en traint wat specifiek nodig is voor het sportende brein. Sportbrein Performance is geschikt voor Maatwerk en Workshops.

Impressie

De echte winst zit hem in het vergroten van wat hij ‘de cognitieve snelheid’ noemt. Hij wil dat zijn spelers sneller reageren op veranderende situaties in het veld. Anders gezegd: hij traint meer de hersenen van zijn spelers dan hun voeten en benen.

Julian Nagelsmann, de Correspondent 2016

Contactgegevens
Volg Sporbrein